Yaşam

2023’ÜN GÜZELLİK VE BAKIM BULUŞMASI

Güzellik sektöründeki son teknolojilerin, ameliyatsız gençleşmenin sırlarının ve medikal estetikteki son trendlerin sergilendiği Güzellik ve Bakım Fuarı, 27 Nisan tarihleri ​​arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Stand Sarayı’nda 35. kez gerçekleştirilecek. -30.

Fuar alanında dünya markaları, yerli ve milli güzellik cihazlarının yanı sıra saç, spa, wellness ve fitness ile ilgili en gelişmiş cihaz, teknoloji, ekipman ve yollar dört gün boyunca sergilenecek; uzmanlar, yerli ve yabancı hekimler, plastik cerrahlar, estetik ve güzellik uzmanları, dermatologlar, kuaförler, makyözler ve diğer profesyoneller bir araya gelecek.

Güzellik ve bakım dallarının buluştuğu etkinlikte tanıtılacak olan güzellik ve bakım formüllerini, cilt gençleştirme uygulamalarını, medikal estetikteki son teknolojileri sizler için derledik.

Mormed Kozmetik
Yanlış uygulamaların önemli sorunlara yol açtığı lazer epilasyon, bölgesel incelme ve cilt bakımı kategorilerinde faaliyet gösteren ve dünya standartlarında güzellik teknolojileri geliştiren Mormed Kozmetik, fuarda yeni cihazlarını sergileyecek.

Bolat Medikal
Bolat Medikal, DermAC Peel, Derm Age Pro Peel, DermAGE Pumpkin Peel, DermWT Peel, Viales Antiaging Peptide ürünleri ile keyif dünyasına yenilikler getiriyor. DermAGE Kabak Kabuğu; Kabak özü, glikolik asit ve salisilik asit bileşimi sayesinde cilt yenilenmesini hızlandırır ve antiaging etkisi vardır. Asitlerin varlığı sayesinde sivilce ve leke gibi oluşumların gelişmesini engellemeye yardımcı olur. DermWT Kabuğu; Yüzeysel peeling, antioksidan ve tirozinaz inhibitörleri içeren altı aktif bileşen yardımıyla cilde zarar vermeden yenilenme sağlayan kimyasal peeling formülü. Viales Antiaging Peptit; Beş farklı biyomimetik peptit, yüzde 1 hyaluronik asit ve toplam 59 farklı aktif element sayesinde ciltte gençleştirici etkisini hızla gösterir.

Uzmanyol
Expertyol, manikür-pedikür alanında dünyanın en güçlü markaları arasında yer alan Staleks ve fırça markası Roubloff’un farklı modelleri ile uzmanların ellerine uygun konforu sunuyor. İnce ve şık uç yapıları ile en harika manikürü sağlayan et makası, 3 farklı sertlik derecesi ile her türlü törpüleme işleminde uzmanların ihtiyacını karşılamaktadır. Birebir tek kullanımlık modelleri ile kişiye özel kullanım da sunan zımpara, uzmanların farklı kafaları ile istediği modeli kullanmasına olanak sağlayan itici frez uçları ve tırnak uzmanları için tasarlanan Roubloff marka fırçalar Expertyol’un çalışma setini oluşturuyor. .

İskar
Uluslararası arenada ve Türkiye’de güçlü Ar-Ge çalışmalarıyla iş tasarımı ve tasarımı geliştiren İşkar, işi kullanan tüm klinik, hastane ve güzellik merkezlerine teknik servis ve eğitim de veriyor. Uygulama sonuçlarına olan güvene büyük önem veren ve üretim kabiliyetlerini en son teknolojilerle optimize eden firmanın cihazları Cosmetic Ce belgesine sahiptir.

Dore Medikal
Dore Medikal, teknolojiyi ve trendleri yakından takip ederek medikal ve kozmetik alanındaki tüm gelişmeleri en hızlı şekilde departmana sunmaktadır. Keyif ve bakım alanında lazer cihazlarıyla ön plana çıkan marka, uzman ekibiyle verdiği destekle güveni ve sağlığı ön planda tutuyor. Satışını yaptığı patentli markaların tüm sertifikalı eğitim ve bilgilendirme programlarını sunan firmanın özel ve ileri teknoloji cihazları da fuarda yer alacak. Etkinlikte zayıflama ve cilt bakım cihazlarının yanı sıra dünyanın tek ağrısız ve acısız turbo soğutmalı, tüysüz Doreice Lazeri, soğuk hava üfleyen ve buz başlığı Diodex cihazları görücüye çıkacak.

KozmetikMed
CosmeticMed, genç, dinamik ve uzman ekibinin özverili çalışmaları ile müşterilerine başarıyla hizmet vermektedir. Hastaneler, tıp merkezleri, poliklinikler, güzellik salonları, ulusal ve uluslararası pazarlarda alanı ile ilgili her türlü hizmeti veren firma, keyif bölümündeki yerini korumaktadır.

Estezon
Estezone, estetik sektöründe faaliyet gösteren hastane, klinik ve estetik merkezlerine ihtiyaç duydukları cihaz ve yedek modül ihtiyaçlarını karşılamak ve cihazlarla ilgili arızaları en kısa sürede gidermek için profesyonel ekibi ile hizmet vermektedir. Marka, Arion Alexandrite Lazer, EpiCare-Zenith, Light Age Epicare DUO, Light Age Epicare LPX, EpiCool, Zimmer Cryo-6, EsteSlim, EsteSculpt, Elazer, PicoZone, SkinZone, GoldZone, Lazer Epilasyon Gözlükleri ile bölümdeki konumunu güçlendiriyor. ve cihazlar.

detaylı bilgi için;
www.guzellikvebakim.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu