Haber

Ali Ay, Bursaspor Cumhurbaşkanlığı İçin Aday Olacağını Açıkladı

Bursaspor’un eski lideri Ali Ay, “Bursaspor Kulübü’nün ilk genel kurulunda başka aday çıkmazsa başkan adayı olacağım” dedi.

Bursaspor’un eski lideri Ali Ay’ın basın açıklaması şöyle: “Değerli Bursaspor camiası ve kamuoyuna Türk sporunun en önemli değerlerinden biri olan ve Bursa şehrinin en büyük markası olan Bursaspor Kulübü’nün konumu sadece yeşil ve beyaz renkleri sevenler için.Bir Bursaspor sevdalısı ve eski lideri olarak bu olayları yakından takip etmenin yanı sıra üzüntümü de her fırsatta dile getiriyorum.İçinde bulunduğumuz süreçte, bir kulüp olarak karşımıza çıkan bir görüntü. ‘Anadolu İnkılâbı’nın ‘yetim’ olarak görülmesi herkesin ürkmesine neden oluyor.” Ali Ay olarak, Cumhurbaşkanlığı görevim bittikten sonra genel kuruldan ihraç edilmem istenmesine, konu yargıya taşınmasına rağmen, Bursaspor sevgim hiç azalmadı. Bu çerçevede her fırsatta tuttuğum kulübü hem maddi hem de manevi olarak desteklemekten asla geri durmadım. Bu defterin birçok aksilikleri oldu.” Kapatmak istesek de her fırsatta ‘Bursaspor’un bana ihtiyacı olduğu sürece ben her zaman buradayım’ diyerek Bursaspor’a olan sevgimi her zaman dile getirdim.”

“İlk Genel Kurul’da adayım”

Ali Ay açıklamalarına şöyle devam etti: “Geçmişe çok takılmadan, bugünkü süreç itibari ile özellikle son 2-3 aydır camiada ismim çokça anılmaya başlandı. Beni tekrar bu kutsal görevde görmek isteyen tüm renk arkadaşlarımıza teşekkür ederim.Ancak Bursaspor Kulübü’Şu anda başında lider ve yönetim kurulu var.Bunları konuşmanın pek gerçekçi olmadığını düşünüyorum. mevcut yönetim kurulu varken kulübün onarılmaz bir kaosa sürüklendiğini doğru bulmuyorum ancak aldığım bir kararı da camianın bu konudaki davetlerine cevapsız kalmamak açısından açıklama gereği duydum. “Bursaspor Kulübü 1. genel kurulunda başka aday çıkmazsa başkan adayı olacağım.” Bursaspor camiasına ve kamuoyuna saygıyla sunarım. – BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu