Haber

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün 15 Temmuz Paylaşımı ve Kısa Sürede Silinmesi Tartışmalara Neden Oldu

Ankara Emniyet Müdürlüğü, akşam saatlerinde “O hain geceyi unutmadık, unutturmayacağız” mesajıyla paylaştığı 15 Temmuz görüntülerini kısa bir süre sonra kaldırdı. Görüntülerin hiçbir neden yokken yayınlanması ve aniden kaldırılması sosyal medyada da tartışmalara neden oldu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün akşam saatlerinde “O hain geceyi unutmadık, unutturmayacağız” mesajıyla yayınladığı görüntülerde, darbecilerin Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne saldırdığı anlar görüldü. 15 Temmuz gecesine ait güvenlik kamerası görüntülerinde bina girişinin TOMA’larla kapatıldığı görülüyor. Daha sonra saat 00.21’de darbe girişiminde bulunan askerlerin kullandığı TOMA ve tanklar itilerek kapatılan yol açılmaya çalışıldı.

Tank ve 2 TOMA karşı karşıya gelince yoğun silah sesleri ile çatışma başlıyor. Vatandaşların ve polisin darbecilere karşı durduğu da kaydedildi.

Paylaşım, kısa bir süre sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya hesaplarından kaldırıldı. Bu hamle tartışmalara neden oldu. Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün bu görüntüleri neden herhangi bir gündem olmadan paylaştığı ve daha sonra neden ortada hiçbir neden yokken tekrar sildiği sosyal medyada çokça konuşuldu.

golhisar-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu