Haber

Başkan Güngör, “Cumhur İttifakı tek ses, tek yürek.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’nın Türk Yüzyılının inşası ve başlangıcı için büyük bir zafere imza atacağını belirterek, “Tek ses, tek yüreğiz” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerinde 13’üncü Cumhurbaşkanı seçileceğine yürekten inandığını belirterek, Denizli’de Cumhur İttifakı’nın kardeşlik hukuku için el ele mücadele ettiğini söyledi. . Cumhur İttifakı çatısı altındaki Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi ile seçimlerde Cumhur İttifakı’na destek vereceklerini açıklayan HÜDAPAR Denizli İl Teşkilatlarını ziyaret eden Başkan Güngör, mesaj verdi. birlik ve beraberlikten. Denizli’de MHP, BBP, YRP ve HÜDAPAR Denizli İl Teşkilatlarının Cumhur İttifakı ruhuna uygun olarak uyum içinde çalıştığını kaydeden Başkan Güngör, “Cumhur İttifakı olarak tek ses, tek yüreğiz. Önemli bir hizmettir. Ülkemize vizyon ve projeler kazandırmaya devam edeceğiz ve Allah’ın izniyle milletimizin teveccühünü kazanmak için tüm kadromuzla 14 Mayıs’ta bir kez daha büyük bir zafere imza atacağız.”

“Milli İttifak istikrardır”

Önder Güngör, Türkiye’nin bekası ve milletin bekası için Türk Yüzyılı hedeflerine kararlılıkla yürüyeceklerini belirterek, “Birlik ve beraberliğimizle ülkemizi yüceltmeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakı umuttur” Orta Asya’dan Afrika’ya, Kafkasya’dan Balkanlar’a tüm mazlumların “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir, istikrardır, istikbaldir. Tüm vatandaşlarımız bir kez daha istikrara, doğru zamanda doğru kişiye yönelecektir.” – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu