Haber

Boykot Çağrılarının Hedefi: Kurukahveci Mehmet Efendi’den İkinci Kez ‘İsrail’ Açıklaması

Kurukahveci Mehmet Efendi hakkında sosyal medyada öne sürülen iddia çığ gibi büyüdü. İsrail askerlerine kahve gönderdiği ve boykot davetlerinin hedefi olduğu iddia edilen Kurukahveci Mehmet Efendi’den ikinci bir açıklama geldi.

Dün iddiaları reddeden Kurukahveci Mehmet Efendi yeni bir açıklama yaptı.

152 yıllık kahve markası Kurukahveci Mehmet Efendi’nin İsrail askerlerine kahve gönderdiği iddia edildi. Sosyal medyada yayılan görüntülerde markanın kolisini taşıyan kişilerin İsrail askerleri olduğu iddia edildi.

Marka, sosyal medyada başlatılan boykot çağrısının ardından yeni bir açıklama yayınladı. Açıklama şu şekilde:

‘Şirket anlayışımıza aykırı ve kesinlikle kabul edilemez asılsız suçlamaların sürdürülmeye çalışıldığını üzüntüyle görüyoruz. Gerçekçi olmayan paylaşımlarda ve iftira niteliğindeki tezlerde de belirtildiği gibi, adı geçen kurum ve kişilere herhangi bir bağışımız veya benzeri bir menfaatimiz bulunmadığını bir kez daha belirtmek isteriz. Ayrıca söz konusu ülke ile son 1,5 yıldır herhangi bir ticaretimiz bulunmamaktadır. Kurukahveci Mehmet Efendi ailesi olarak milletimizin kaderi her zaman kaderimiz, duyguları ise duygularımız olmuştur. Bu nedenle şirketimiz ve markamız hakkında asılsız ve kötü niyetle yapılan, gerçek dışı ve karalayıcı paylaşımlar hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağını saygıyla duyururuz.’

İşte o yazı:

habermalkara.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu