Haber

Fatih Karagümrük, 8. kez Adana Demirspor ile karşılaşıyor

Fatih Karagümrük, Muhteşem Lig’in 34. haftasında 8. kez Adana Demirspor ile karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Fatih Karagümrük, yarın saat 20:00’de Vodafone Park’ta Adana Demirspor ile karşılaşacak. Ligde kırmızı-siyahlılar 44 puanla 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 9. sırada yer alıyor. Mavi-lacivertliler, 17 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 60 puanla 4. sırada yer alıyor.

Süper Lig’de 8. randevu

İki takım Süper Lig’de 8. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 7 karşılaşmada Karagümrük 4 galibiyet alırken, Adana Demirspor 3 kez üstünlük sağladı. Kırmızı-siyahlı grup 14 kez rakibin filelerini havalandırırken, Adana temsilcisi de 10 gol kaydetti.

Sezonun ilk yarısında Adana’da oynanan maç, Adana Demirspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Karagümrük iç saha skor kartı

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon 15 iç saha maçına çıkan İstanbul ekibi, 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde ederken, 20 puan topladı. Karagümrük maçlarda 33 gol atarken, kalesinde 28 gole engel olamadı.

Fatih Karagümrük ligde evinde Adana Demirspor’a hiç mağlup olmadı.

Bertolacci cezalı, iki oyuncusu sınırda

Bertolacci sarı kart cezası nedeniyle ev sahibi Karagümrük’te forma giyemeyecek. Penaltının sonunda Rayyan Baniya ve Ebrima Colley öne çıkıyor. Bu oyuncular yarın kart görürlerse önümüzdeki hafta Trabzonspor karşısında forma giyemeyecekler.

Kadir Sağlam’a düdük

Zorlu rekabeti Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Ogün Kamacı yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Gürcan Hasova olacak. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu