Ekonomi

Fuzzy’s Taco Shop Girişimcinin en iyi 500 franchise’ı arasında

IRVING, Teksas – Baja tarzı Meksika yemekleriyle tanınan hızlı ve rahat restoran zinciri Fuzzy’s Taco Shop, Entrepreneur’ün 2024 Franchise 500® listesinde prestijli sıralamada 434. sırada yer aldı. Franchise’ları çeşitli performans ölçütlerine göre değerlendiren liste, Teksas merkezli restoranı büyümesi, finansal gücü ve marka gücüyle takdir etti.

2003 yılında Fort Worth, Teksas’ta kurulan Fuzzy’s Taco Shop, Teksas’ta şirkete ait ek bir restoranla birlikte 18 eyalette 137 franchise lokasyonuna ulaştı. Marka, kendine özgü taco’ları, cipsleri ve queso’ları ve özel dondurulmuş margaritalarıyla birlikte rahat bir atmosfer sunan, hızlı-gündelik yemek sahnesinin demirbaşlarından biri haline geldi.

Fuzzy’s Taco Shop Başkanı Paul Damico, bu takdirden duyduğu gururu dile getirerek şunları söyledi: : “Büyümeye devam ederken, marka vizyonumuzu paylaşan ve Fuzzy™ Taco Shop’u bu kadar özel kılan şeyin bütünlüğünü koruyacak franchise sahipleriyle ortaklık kurmaya çalışıyoruz: lezzetli, sıfırdan yapılmış, Baja tarzı Konforlu ve kapsayıcı bir ortamda sunulan yemekler, tamamı misafirlerimizin aradığı Fuzzy™ havasıyla servis ediliyor

Entrepreneur’s Franchise 500®, franchise pazarının dinamiklerini yakalamak için gelişen bir sıralama formülüne sahip, hem franchise verenler hem de potansiyel franchise sahipleri için bir araçtır. Değerlendirme; maliyetler, büyüme, destek ve finansal istikrar gibi 150’den fazla veri noktasının ayrıntılı analizini içeriyor.

Zincirin sahibi, aynı zamanda Applebee’s ve IHOP gibi tanınmış markaları da işleten Dine Brands Global, Inc.’dir. (NYSE: DIN) bağlı ortaklıkları tarafından franchise edilmektedir. Son raporlama tarihi itibarıyla ana şirket, 18 uluslararası pazarda 3.500’den fazla restoranı desteklemektedir.

Bu haber Fuzzy’s Taco Shop’un basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

kizilirmak-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu