Haber

İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği Meclisi, Altınova’da toplandı

İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği Olağan Meclis Toplantısı, Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Tabiat Eğitim Merkezi ve Manisiz Kuş Müşahede Kulesi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Yalova’nın Altınova ilçesinde gerçekleştiren toplantı öncesinde belediye liderleri ve meclis üyeleri, Altınova Belediye Lideri Dr. Metin Oral’ın makamında bir ortaya geldi. İştirakçiler, birbirlerine armağanlar verdi.

Daha sonra belediye binası içinde bulunan İcathane Atölyesi gezilerek yapılan çalışmalar hakkında birlik heyeti bilgilendirildi.

Metin Oral, belediye liderleri ve meclis üyelerine, Deniz Feneri, Hersek Kıyısı, Altınova Tersane Bölgesi, Hersekzade Ahmet Paşa Külliyesi ve yatırımları gezdirerek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Toplantıya, Yalova Valisi Muammer Erol, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Ankara Ayaş, Bilecik Bayırköy, Dodurga, Gölpazarı, İnhisar, Osmaneli, Pazaryeri, Bolu Gerede, Göynük, Karacasu, Kıbrıscık, Mudurnu, Seben, Bursa İznik, Düzce Akçakoca, Eskişehir İnönü, Karabük Safranbolu, Sakarya Akyazı, Geyve, Karapürçek, Sapanca, Taraklı ilçelerinin belediye liderleri ile belediye meclisi üyeleri katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu