Haber

Manisa’da okul sporları gençlik voleybol müsabakaları tamamlandı

Manisa Gençlik ve Sporİl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Okul Sporları Gençler Kız ve Erkekler Voleybol İl Şampiyonası maçları tamamlandı.

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen gençlik voleybol müsabakalarına 69 okuldan 970 sporcu katıldı. Erkeklerde ise 37 okuldan 520 sporcu katıldı.

Büyük bir heyecan ve çekişmenin yaşandığı karşılaşmalar sonunda dereceye giren okullar şöyle oldu: Küçük Kızlarda Mer Koleji file şampiyonu, Mehmet Akif Anadolu Lisesi ikinci, Salihli Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Demirci İmam Hatip Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.

Genç erkeklerde file şampiyonu Turgutlu Hasan Ferdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Salihli Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü Kula Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi ve dördüncü Salihli Orta Anadolu Lisesi oldu. Oynanan final maçlarının ardından düzenlenen törende dereceye giren okul gruplarına madalya ve kupaları okul müdürleri ve okul sporları il teşkilat kurulu tarafından verildi. İl birincisi olan okullar, küme maçlarında Manisa’yı temsil etmeye hak kazanan takım oldu. – MANİSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu