Haber

Oral: “AK Parti Türkiye’nin teminatıdır”

Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr., AK Parti’nin 21 yıldır tek başına iktidarda olduğunu ve halkın desteğiyle tüm seçimleri kazandığını belirtti. Metin Oral, “İçeriden ve dışarıdan her türlü saldırıya rağmen AK Parti Türkiye’nin teminatıdır.”

AK Parti’nin gücünü Türk milletinden aldığını belirten Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Vatanımıza, milletimize hizmet etmekten hiçbir güç bizi alıkoyamaz.” Başkan Oral, “Gücümüzü milletimizden alıyoruz. Milletimizden aldığımız güçle ülkemize hizmet ediyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişimiyle amaçlarına ulaşamayanlar, oyun oynayarak amaçlarına ulaşmaya çalışıyorlar.” Bugün ekonomimiz üzerinde. Ama başarılı olamayacaklar.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları tarafından 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin Türk demokrasisi ve milli iradenin vazgeçilmezi olduğunu vurgulayan Başkan Oral, “İktidara gelişinin 21. yılını kutlayan AK Parti, kuralları çiğnemiştir. Siyasi tarihimizin.” Oral, Türk milletinin 20 yıldır barıştan, güvenden ve istikrardan yana olduğunu ifade etti.

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana dünyadaki mazlumların yanında olduğunu, yetimlerin haklarını koruduğunu belirten Başkan Oral, “Türkiye sadece İslam aleminin değil, tüm mağdur ve mazlumların umududur” dedi. Dünya halkları, Türk milleti de bu bilince sahiptir. Türkiye olarak 2053 ve 2071, Türkiye’nin hedefidir.” “Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağımıza olan inancımız tamdır. Bu vesileyle partimizin 21. iktidar yılını tebrik ediyor, bu kutlu hareketin şehrimize huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Ülkemize ve dünyanın birçok yerinde Türkiye için büyük umutları olan insanlara.” dedi. -YALOVA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu