Haber

Puratos’tan depremden etkilenen fırın ve pastacılık işletmelerine fon desteği

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ilk gününden itibaren yaraların sarılması için çalışan Puratos Türkiye, ‘Puratos Hindi Fırını’nı hayata geçirdi.
Pastacılık Sektörü Yeniden Yapılanma Fonu ile bölgedeki fırıncılık ve pastacılık işletmeleri yeniden ayağa kalkıp üretim yapabilir.
gerekli ekipmanı sağlamak için kaynak ayırır.

  Puratos Türkiye, Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen ve Türkiye’yi etkisi altına alan depremlerin ardından ilk günden beri sürdürdüğü temelini ‘Puratos Türkiye Fırıncılık ve Pastacılık Sektörü Yeniden Yapılanma Fonu’ ile sürdürüyor. Depremden etkilenen bölgelerdeki yerel fırın ve pastane işletmelerinin yeniden ayağa kalkması için oluşturulan fona şirket veya işletme sahipleri tarafından 31 Temmuz’a kadar başvuru yapılabilecek. ‘Puratos Türkiye Fırıncılık ve Pastacılık Sektörü Yeniden Yapılanma Fonu’ndan yararlanmak isteyenler Puratos web sitesine (https://www.puratos.com.tr/tr) giderek ana sayfada ilgili banner üzerindeki linke tıklar veya web sitesi ana sayfasında ‘Deprem Yardım Fonu’. Sayfadaki bilgileri okuyup ‘Vakıf’ sekmesine tıklayarak formu doldurmanız yeterli olacaktır.

“Üretim için ekipmana erişim önemli”

Puratos Türkiye Genel Müdürü Bora Akın, depremlerin ardından yaşanan zor günlerde millet olarak gösterilen dayanışma ruhunun değerine dikkat çekerek, “Puratos Türkiye olarak ilk günden bu yana bu dayanışmanın bir parçası olduk. depremin. Bağlı olduğumuz Puratos Grubu’nun desteğiyle hayata geçirdiğimiz ‘Puratos Türkiye Fırıncılık ve Pastacılık Sektörü Yeniden Yapılandırma Fonu’nda toplanan bağışlarla deprem bölgesindeki fırıncılık ve pastacılık işletmelerine kaynak ayırdık. Çünkü bu bölgedeki işletmelerin üretime başlayabilmeleri için yeni ekipman almaları gerekiyor. Ayrıca tüm işletmelerin yeniden açılması hem gıdaya erişim hem de istihdam açısından çok değerli. Bölgede hayatın normale dönmesi ve bunun sürdürülebilir olması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu