Ekonomi

Tarım sigortası yenilikleri açıklandı

Tarım Sigortaları Poliçe Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı’nda konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, oda üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, “Sorunlarınız ne olursa olsun, lütfen meslek heyetiniz aracılığıyla bize iletin.”

MTSO Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya MTSO Lideri Oğuzhan Cet Sadıkoğlu, TARSİM Bölge Müdürü Bülent Zelyurt, sigorta dairesi temsilcileri ve Oda üyeleri katıldı.

“Sorunlarınızı bize getirin”

Toplantının açılışında konuşan Önder Sadıkoğlu, “Her sektörde olduğu gibi sigortacılık branşında da önemli bir rekabet yaşanıyor. Sizlerden ricamız rekabetinizi fiyat düşürerek değil, hizmet kalitesini yükselterek yapmanızdır. komite büyüklükleri çok azdır.Bu konuyu her platformda dile getiriyoruz.Sigorta Departmanının gelişmesinde ve sorunların giderilmesinde yanınızdayız.Bugün TARSİM’in yeniliklerini öğrenmek için sizlerle birlikteyiz.TARSİM Malatya Bölge Müdürü Bülent Zelyurt bizleri kırmayıp üyelerimizle bilgi paylaşımında bulunduğu için tekrar teşekkür ederiz Malatya ekonomisinin can damarı olan kayısımız değişen hava koşullarından dolayı zaman zaman önemli kayıplar verebilmektedir.En değerli desteğimiz Kayısı üreticilerimizin doğal afetlere karşı en büyük teminatı tabii ki TARSİM sigortasıdır.Üzerlerine çok değerli görevler düşmektedir.Her konuda yanınızdayız.15.Mesleki Komite ihtiyaçlarınızı görüşüyor. toplantılarında gündeme getiriyor ve bize iletiyor. Oda yönetimi olarak bu konuları çatı kuruluşumuz TOBB’a belge olarak sunuyoruz. Tarafımızdan iletilen bu dosyalar, TOBB Türkiye Sigorta Acenteleri Daire Başkanlığı toplantısında gündeme alınmakta ve sonuçları ilgili bakanlıklara gönderilmektedir. Lütfen sıkıntılarınız ne ise meslek heyetiniz aracılığıyla bize ulaştırın” dedi.

Sadıkoğlu’nun konuşmasının ardından TARSİM Bölge Müdürü Bülent Zelyurt, Bitki İşleri Sigortası, Sera Sigortası, Büyükbaş Hayvan Hayat Sigortası, Küçükbaş Hayvan Hayat Sigortası, Kanatlı Hayat Sigortası, Su İşleri Hayat Sigortası ve Arıcılık (Arı Kovanı) Hayat Sigortası hakkında detaylı bir sunum yaptı. Üyelerin soruları yanıtlandı. – MALATYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu