Ekonomi

Yıldız Holding’den beyin sarsıntısı bölgesine yardım

Yıldız Holding, tüm şirketleri ve 75 bin çalışanı ile deprem bölgesinin destekçisidir. Kahramanmaraş’ın da aralarında bulunduğu 10 ilimizi etkileyen büyük deprem felaketi karşısında ilk andan itibaren tüm kaynaklarını afet bölgesine yönlendiren Yıldız Holding, yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türk Kızılayı, AFAD ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde çalışan Yıldız Holding’in hem afet bölgelerindeki mağaza ve depolarından hem de diğer illerdeki tesislerinden sevk ettiği işlerin miktarı şimdiden 175 milyon TL’yi aştı ve artmaya devam ediyor. her an artsın.

Yıldız Holding şirketlerinden gönderilen yardımlar

Holding iştiraklerinden Ülker, Türk Kızılayı tarafından afet bölgelerine dağıtılmak üzere 6 TIR’lık bebe bisküvisi, kek ve bisküvileri kısa sürede ulaştırdı. Toplam 20 tır planlayarak sevkiyat takviyesine devam etmektedir.

Yıldız Holding’in perakende şirketlerinden ŞOK Marketler, afet bölgelerinde hayatta kalan gıda ve kişisel bakım ürünlerini mağazalarında depremzedelere ulaştırıyor. Ayrıca bölge halkının ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla mağazaların bir an önce yeniden faaliyete geçebilmesi için bölge dışından gruplar da deprem bölgelerinde çalışmaya başladı.

Bizim Toptan, Türk Kızılayı aracılığıyla İskenderun, Adıyaman, Hatay ve Osmaniye’deki mağaza ve depolarından toplam 50 tır iş sevkiyatı yapıyor.

g2mEksper ayrıca Adıyaman, Osmaniye, Antakya, Gaziantep ve Kahramanmaraş’taki Bizim Toptan mağazalarının bahçelerinde 10 bin kişiye sıcak yemek servisi yapacak mobil mutfakları devreye alıyor.
Bölgedeki ekmek ihtiyacına odaklanan Frozen Bakery Works, Hatay ve Malatya’ya 3 TIR’lık hazır ekmek gönderirken; Farklı noktalara iş sevkiyatı devam ediyor.

Kerevitaş’ın iştiraki olan Superfresh’in deprem bölgesine gönderdiği 1 tır ton balığı konservesi ve diğer konserveler, depremzedelerin beslenme ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla dağıtıldı.

Holding’in ambalaj sektöründe faaliyet gösteren şirketi Polinas, deprem bölgesine bugüne kadar 48 bin adet termal battaniye gönderdi; Ayrıca 160 bin termal battaniye daha göndermek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Bunların yanı sıra Yıldız Holding Gönüllülük Kulübü, çalışanların sağladığı ısıtıcı, battaniye, termal giysi, uyku tulumu, gıda kolisi ve hijyen seti gibi temel malzemelerin bulunduğu yardım tırını denize indirmeye hazırlanıyor.

sarkikaraagacajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu