Haber

CHP İzmir’de Kutlama Töreni… Devrim Barış Çelik: Bu seçim dönemini bizim için bir dirilişin başlangıcı olarak kabul etmek gerekiyor.

KERİM UĞUR

CHP İzmir İl Başkanlığı, Kurban Bayramı öncesi düzenlenen bayram töreninde üyelerle bir araya geldi. Törene katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı İhtilal Barış Çelik, “CHP, kurtuluş ve kurtuluş partisi olarak yeni bir partidir. oy döneme girer. Bu seçim dönemini bizler için bir canlanmanın başlangıcı ve kaptanın gemiyi limana getirmek için çaba sarf ettiği bir dönem olarak kabul etmek gerekiyor. Kongre ve kongreler sürecini dayanışma içinde geçireceğiz. Ama aynı zamanda üyelerimizden yöneticilerimize kadar herkesin partinin gelişimine ve dönüşümüne katkıda bulunacağı bir süreç yaşanacak.”

CHP İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı İhtilal Barış Çelik, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

“CHP, KURTULUŞ VE KURTULUŞ PARTİSİ OLARAK YENİ SEÇİM DÖNEMİNE GİRİYOR”

CHP Genel Başkan Yardımcısı İhtilal Barış Çelik, bayramda yaptığı konuşmada şunları söyledi: Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet Halk Partisi 100 yıllık bir kurum olmanın yanı sıra fırsat eşitliğinin, liyakatin, en alt üyenin evladından başlayarak her aşamada görev alabileceğiniz, başarıya ulaşacağınız bir süreci inşa eden bir partidir. bu misyonlar seçimler yoluyla. CHP, kurtuluşun ve kurtuluşun partisi olarak yeni bir seçim dönemine giriyor. Bu seçim döngüsünü yeniden ayağa kalkmamız ve kaptanın gemiyi limana getirmek için çaba sarf etmesi için bir dönemin başlangıcı olarak kabul etmek gerekiyor. Kongre ve kongreler sürecini dayanışma içinde geçireceğiz. Ama aynı zamanda üyelerimizden yöneticilerimize kadar herkesin partinin gelişimine ve dönüşümüne katkıda bulunacağı bir süreç yaşanacak.”

Çelik konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“6 Haziran itibariyle MYK’mızın kongre kararları ile eş zamanlı olarak bir tüzük değişikliği öngördük. Bu amaçla bir berat kurulu oluşturuldu. Ancak biz bu kurulun açıklama yapabileceği bir sistem istedik. ve sadece çalışanlardan değil aynı zamanda kurum üyelerinden yöneticisine kadar her kademedeki kişilerin görüşleri.Bunun için de gerekli bir web sitesi oluşturuldu.Bu bilgilerle ilgili bilgi ve tecrübeleriniz doğrultusunda bilgi paylaşmanızı istiyorum.Tatiller küskünlük ve küskünlüklerimizin ortadan kalktığı, adım attığımız, onlara selam verdiğimiz bir dönemin başlangıcı “Onlarla tokalaşarak, iletişim kurarak, süreçlerimizi onlara anlatarak değerlendirilmesini istediğimiz bir dönem. Bu bayram bize vesile olsun. Sadece komşularımızla değil, partili arkadaşlarımızla da kucaklaştığımız bir dönem olsun.”

“100 YILLIK KISSA, CHP’NİN İZMİR İLE ORTAK YOLCULUĞUNUN HİKAYESİDİR”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “İzmir kurtuluş ve kuruluş şehridir. Üç buçuk yıldır işgal başladığında ilk kuruşunu sıkan Hasan Tahsin’in memleketi İzmir’dir. Kurtuluş üç buçuk yıl süren işgalin sonunda dikildi.Dolayısıyla bu 100 yıllık hikaye İzmir’le birliktedir.CHP’nin ortak yolculuğunun hikayesidir.CHP ve İzmir’in de çabası… Anadolu’dan dünyaya uzanan bir medeniyet köprüsü kurun.Onun için kimse boynunu bükmesin.Bu medeniyet mücadelesi devam ediyor, devam edecek.Biz İzmir olarak bunun bilinciyle hareket etmeye devam edeceğiz.Sevdiklerinizle. Keyifli bir bayram diliyor, bayramdan sonra da bu medeniyet gayretini sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

GEÇMİŞTE GENEL GÖREVLERDE OLANLARIN PARTİMİZİ SAYIN GENEL BAŞKANIMIZI KABUL ETMESİ VE SEÇİMDEN SONRA AĞIR SÖZLER SÖYLEMESİ KABUL EDİLEMEZ.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu şunları söyledi:

“Bu sefer birbirimize küsme lüksümüz yok. Bu sefer tek bir dostumuzu kırma lüksümüz yok. Bu sefer bir kişiyi bile kaybetmeye tahammülümüz yok. iktidarda olmalarına dayanamıyoruz ve bu sefer birbirimize daha fazla tahammül edeceğiz.Son geçtiğimiz seçimlerden sonra en çok ihtiyacımız olan şey bu.Dostluklarımızı güçlendirmek,yeni çabalarımız için birbirimize sarılmak ve yeni çabalar karşısında güç toplamak… Yaşadığımız seçimlerden sonra vatandaşların bizden açıklama beklemesi normal. Oy Sonuçlarla ilgili her soruyu cevapladık. Değerleme toplantılarımızla kendi eleştirilerimizi yaptık. Tüm bunları şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaştık. Vatandaşımızın bu hakkına saygı duyacağız; Partimizi, Sayın Genel Başkanımızı, ilçe ve belediye başkanlarımızı, mevcut milletvekillerimizi kamuoyu önünde ve basın önünde tartışmaya zorlaması, suçlaması, hesaplaşmaya varan ağır sözler söylemesi kabul edilemez. değişim talebine sığınmak. Bütün bu tartışmaların yerini CHP’li her üye biliyor. Bu tartışmaların yerinin ilçe, il kongreleri, kongreler olduğunu CHP’li her üye bilir.

“PARTİYİM DEMEYEN HER CHP’LİNİN İŞİ BU KONGRELERE HAZIRLANMAK, MAHALLESİ DELEGE SEÇİMLERİNDE ÖNCE HALKIN YANINA GİTMEKTİR”

Parti yenilenmeli, evet. Değişim şart, evet. Partimizde değişimin önünü açmak ve yaklaşan yerel seçimler öncesinde kadroların yenilenmesini ve güçlenmesini sağlamak amacıyla kongreler süreci başlatılmıştır. Artık partiliyim diyen her CHP’linin yapması gereken bu kongrelere hazırlanmak ve mahalle delege seçimlerinde önce sandığa gitmektir. Bu seçimlere katılım ne kadar yüksek olursa parti içi demokrasiyi ve değişimi o kadar güçlü sağlayacağız. Bu seçimlerde her bir üyemizin hakkını koruyacağız. Tüm seçim sürecinin şeffaf bir şekilde ve tüzüğümüze uygun olarak yürütülmesini sağlayacağımıza söz veriyorum. Bu seçimlerin kardeşçe geçmesi için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.

“BORÇLAR, İŞSİZLİK VE BAĞIMLILIK NEDENİYLE TATİL KUTLAMAK İMKANSIZ”

Son dönemde yaşanan ekonomik atılımların ardından AKP iktidarının gözdesi olarak gördüğü yoksulluğun artarak devam edeceğini bir kez daha gördük. Ülkedeki ekonomik kriz beşikteki bebekten emekli vatandaşımıza kadar herkesi çok daha şiddetli etkileyecek. Vatandaşımız seçim öncesi zırvalıklarla, montajla kendisini kandıranlarla baş başa bırakılacaktır. Bizler teşkilatımız ve belediyelerimizle iktidar gününde bize oy kullansa da vermese de vatandaşımızın bir kez daha yanında olacağız. Türkiye’nin milyonlarca hanesinde borçlar, işsizlik ve çaresizlik nedeniyle bayram kutlanamıyor. CHP olarak bu sorunları paylaşmak, vatandaşlarımıza gerçekleri anlatmak ve ülkeyi tüm bu sorunlardan kurtarmak gibi bir sorumluluğumuz var. Bizim asıl derdimiz vatandaşın sorunlarını çözmek.

GÖRÜNTÜ Dökümü

1.VİDEO

CHP BAŞKAN YARDIMCISI DEVRİM BARIŞ ÇELİK’İN KONUŞMASI

CHP İZMİR İL LİDERİ ŞENOL ASLANOĞLU’NUN KONUŞMASI

TATİLDEN DETAYLAR

2.VİDEO

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER’İN KONUŞMASI

Kaynak: ANKA / Günümüz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu