Haber

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep FK’ya moral verdi

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Futbol Kulübü’nün oyuncuları, teknik heyeti ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette Vali Çeber, Gaziantep FK’da ligin yeni başladığını belirterek, takıma moral vererek baklava ikram etti.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Futbol Kulübü Tesislerinde futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz tarafından karşılanan Vali Çeber, daha sonra yeni Teknik Direktör Marius Sumudica ve oyuncularla antrenman alanında bir araya geldi.

Takıma kısa bir konuşma yapan Vali Kemal Çeber, deprem felaketinin ardından şehrin normale dönmesi için Gaziantep FK’nın çok önemli olduğunu belirterek, Süper Lig’in ilk haftalarında şanssızlıklar yaşadıklarını ve lige başladıklarını vurguladı. ligde güçlü bir fikstür var. Çeber, yeni teknik direktörü Sumudica ile grubun daha iyi noktalara geleceğine inandığını da söyledi.

Vali Çeber daha sonra oyunculara ve teknik heyete baklava ikram etti. Program, Vali Çeber ve grubun hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi. – GAZİANTEP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu