İş

İngiltere, 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı’na hazırlanıyor

CIIE Bürosu Müdür Yardımcısı Liu Fuxue, 26 Mayıs 2023’te Londra’da düzenlenen 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE) tanıtım gezisinde bir konuşma yaptı. (Fotoğraf: Li Ying/Xinhua)

6. CIIE’nin 5 Kasım’dan 10 Kasım ortasına kadar Çin’in Şangay kentinde düzenlenmesi planlanıyor.

LONDRA, 27 Mayıs (Xinhua) — Perşembe günü Londra’da düzenlenen 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE) tanıtım turuna İngiliz hükümeti, iş dernekleri ve işletmelerden 200’den fazla temsilci katıldı.

İngiltere’deki Çin Büyükelçiliği diplomatik temsilcisi Bao Ling, CIIE’nin Çin’in kalkınma fırsatlarını dünyayla paylaşması için bir pencere işlevi gördüğünü ve Çin’in İngiliz hükümeti ve işletmelerine daha büyük başarılar elde etmek için en iyi fuarın hizmet ettiğini söyledi. Çin pazarı. Bundan faydalanmak için beni davet ettiğini söyledi.

CIIE Ofisi müdür yardımcısı Liu Fuxue, kamuoyuna yaptığı açıklamada, fuarın Çin’in yeni dönemde dışa açılmayı teşvik etme konusundaki en büyük kararı ve Çin pazarını proaktif olarak dünyaya açmak için önemli bir etkinlik olduğunu söyledi.

Liu, AstraZeneca, Unilever, Burberry ve HSBC gibi birçok tanınmış İngiliz markasının CIIE’ye isteyerek katıldığını kaydetti.

Çin-İngiltere İş Kurulu (CBBC) İcra Direktörü Lise Bertelsen, Londra’da düzenlenen 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE) için tanıtım niteliğinde bir konuşma yaptı. 26 Mayıs 2023. (Fotoğraf: Li Ying/Xinhua)

Çin-İngiltere İş Kurulu (CBBC) İcra Direktörü Lise Bertelsen, dünyanın en büyük ikinci ve altıncı ekonomilerinin birlikte çalışmaya, danışmaya ve faaliyetler geliştirmeye devam etmesi gerektiğini söyledi.

CIIE’yi Birleşik Krallık işletmelerinin Çin pazarına girmesi ve Çin pazarına girmesi için mükemmel bir fırsat olarak tanımlayan Bertelsen, Çin-İngiltere İş Konseyi’nin CIIE’ye dahil olduğunu ve olmaya devam edeceğini ve gelecekte ortaklığı derinleştirmeyi çok seveceğini söyledi.

26 Mayıs 2023’te Londra’da düzenlenen 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı’nın (CIIE) tanıtım tipi. (Fotoğraf: Li Ying/Xinhua)

6. CIIE’nin 5 Kasım’dan 10 Kasım ortasına kadar Çin’in Şangay kentinde düzenlenmesi planlanıyor.

golhisarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu