Haber

Meral Akşener: Helal oylarınızla bu iktidarı değiştirmenizi istiyorum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sancaktepe’de bir tekstil firmasını ziyareti sırasında konuştu. Akşener, “Helâl oylarınızla bu iktidarı değiştirmenizi istiyorum çünkü Sayın Erdoğan’ın son seçimi. En çok da AK Partili kardeşlerimi istiyorum. Bu ucube sistem gerçekten Türkiye’yi mahvediyor.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sancaktepe’de bir dokuma fabrikasını ziyaret etti. Firmanın atölye bölümünde çalışanlarla görüşmeye gelen Akşener, daha sonra refakatçileriyle birlikte binayı gezdi. Akşener, ziyaretinde çalışanların sorularını da yanıtladı.

“ASGAM ÜCRET TAVSİYEMİZ SİGORTA KISMI İŞVERENİN ALINMASIDIR”

Asgari ücretle ilgili soruyu yanıtlayan Akşener, “Asgari ücret teklifimiz işverenin sigorta kısmını üstlensin. Sigortayı devlet ödediyse devlet tarafından ödenen bir asgari ücreti siz ödeyebilirsiniz. Siz ödeyin siz ödeyin” dedi. bu insanların aç kalmasına engel olacaktır.”

“HERKES SURİYELİ MÜLTECİLERE KARŞI, KİMİN GETİRDİĞİNİ NEDEN KİMSE SÖYLEMİYOR?”

İhracatla ilgili soruya da yanıt veren Akşener, “Suriyeli mültecilere herkes kızıyor. Getiren arkadaşa niye kimse bir şey demiyor? 10 milyon Suriyeli, 7 milyon Suriyeli, 6 milyon zaten, yanlış rakam yok. Ortalama 6 koyalım. “Suriye ile niye münakaşa ettik? Suriye, İran, Irak o sınırlara baktığınız zaman 7 trilyon dolarlık bir ticaret hacmi var. Hanımefendi burada satış yapma imkanınız oldu. satabilir misin Mısırla neden savaştık kardeşim? Yunanistan’la el ele.” diye sıkıştı. Sisi ile diğeri arasındaki yandaş taraf tuttu. Tamam Mursi iyi adamdı. demeye çalışmak bu son derece kolay Çalmayacaksın, dövmeyeceksin, çaldırmayacaksın, israf çok büyük, bırakacaksın Türkiye’nin imkanları güzel, dedi.

“TAYYİP’İ EN ÇOK SEVENLER BU SİSTEMİN TAM DEĞİŞMESİ İÇİN OY VERMELİ”

Akşener, “Yarınki seçimde onlara oy vereceksiniz, ben Kemal Bey’e oy vermek istiyorum. Helal oyunlarınızla bu iktidarı değiştirmenizi istiyorum” diyen Akşener, “Ben en çok AK Partili kardeşlerimi istiyorum. Çünkü. Sayın Erdoğan’ın son seçimi.Sorun bu ucube sistemse sorun Tayyip Bey’dir.Bu canavarca sistem gerçekten Türkiye’yi mahvediyor.Onun için bir sonraki seçimde bu sefer bu taraftan hüsrana uğramış bir kadro arasından bir cumhurbaşkanı seçilecek. Yani hukukun üstünlüğünden, yargı bağımsızlığından, demokrasiden, sendikadan söz edemeyeceğiz, maaşlarınızdan da söz etmeyeceğiz. Masraflarınızı konuşabilmeniz lazım. Onun için bu sistemin değişmesi lazım. Tam tersine Tayyip Bey’i en çok sevenler bu seçimde bu sistemin değişmesi için oy vermeli” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu