Haber

Trabzonspor Kulüp Tüzük Genel Kurulu Yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Tüzük Genel Kurulunun 27 Eylül’de yapılacağını duyurdu.

Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, kulübün tüzüğünün 26 Ekim 2023 7405 sayılı tarihe kadar geçerli olduğunu belirtti. SporKulüpler ve Spor Federasyonları Kanunu’nun kararlarının uyarlanması gerektiğini belirtti.

Yasal bir zorunluluk olan yönetmelik üzerinden güncellenmesi gereken konuların ele alınması amacıyla kurulan Düzenleme Komisyonu’nun, tüzük güncellenmesi gereken konular üzerinde çalıştığını vurgulayan Doğan, “Yasal olarak güncellenmesi gereken konuların ele alınması için bir taslak hazırladı. 27 Eylül 2023’te yapılacak olağanüstü Statü Genel Kurulu’na sunuldu.” Belirtti:

Doğan, Tüzük Komisyonu Başkanı Mahmut Ören ve komisyon üyelerine teşekkür ederek şunları söyledi:

“Web sitemizde de üyelerimizin görüşlerine sunulan tüzük taslağında, kulüp üyelerimizin yıllık aidatlarının her yıl makul bir oranda artırılmasına ilişkin husus önceki tüzüğümüzde de yer almakta olup, bu hususlar da dikkate alınarak, O günün ekonomik koşulları nedeniyle tüzükte yıllık aidatların 2 yıl süreyle sabit tutulması gerekiyor. “Taslağa geçici bir konu daha ekleyerek düzenleme yapılması hususunun da tüzük komitesiyle görüşülmesi yönündeki niyetimi paylaştım.”

Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak tüm çalışmalarını şeffaflık ilkeleri çerçevesinde yürüttüklerinin altını çizen Doğan, şöyle devam etti:

“Bugünün gerçeklerini göz önünde bulundurarak, her alanda sürdürülebilir bir yönetim anlayışıyla yaptığımız gibi, bu niyetimi ve önerimi kongre salonunda değil, önceden tüm camiayla paylaşmak istedim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızı davet ediyoruz. Üyelerimizi 27 Eylül saat 10.00’da Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Üniversitesi’nde Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek muhteşem Şart Genel Kurul Toplantısına davet ediyorum.”

ahlatajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu