Haber

Huawei, Fashion Forward Konsepti ile Yeni Ürünlerini Tanıttı

Huawei, ‘Moda İleri’ konsepti çerçevesinde sesli ve akıllı taşınabilir ofis serisinin yeni modellerini Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturdu. Burada yeni Huawei MatePad Pro 13.2, FreeClip, MatePad Air PaperMatte, MateBook D16 i9 tanıtılarak fiyatı ve özellikleri açıklandı. Detaylar burada…

Huawei hangi ürünleri tanıttı?

Huawei MatePad Pro 13.2 özellikleri ve fiyatı!

Huawei’nin iş hayatında yaratıcılığı artırmak için tasarlanan MatePad Pro 13.2, 5,5 mm kalınlığında ve 580 gram ağırlığında bir tablet olarak öne çıkıyor. Geniş esnek OLED ekranıyla %94 ekran/gövde oranına sahip olan ürün, şimdiye kadar üretilmiş en ince ve en dar çerçeveli tablet olma özelliği taşıyor.

Color Capture özelliği ile Huawei X-True Display ve Huawei Sound teknolojileri üst düzey bir görsel ve işitsel deneyim sunuyor. Çalışma aynı zamanda Huawei M-Pencil (3. nesil) kalem ve Huawei Akıllı Manyetik Klavye tarafından da destekleniyor. Fiyatı 32.999 TL olan MatePad Pro 13.2, 3. Nesil M-Pencil ve MatePad Pro Klavye ile birlikte geliyor.

108 Megapiksel ana kameraya uygun fiyat! Huawei Enjoy 70 Pro tanıtıldı

Huawei FreeClip özellikleri ve fiyatı!

Huawei FreeClip, C köprüsü tasarımıyla hareket halindeyken rahat bir dinleme deneyimi sunuyor. Ergonomik personel ve güvenilirlik testleri ile tasarlanan ürün, şarj kutusuyla birlikte 36 saate kadar dinleme süresi sağlıyor.

Yapay zeka destekli “Kristal Netliğinde” aramalar ve çift cihaz bağlantısı, FreeClip’i sık seyahat edenler ve fitness tutkunları için ideal bir seçim haline getiriyor. FreeClip’in fiyatı ise 4.999 TL olarak açıklandı.

Huawei MatePad Air PaperMatte özellikleri ve fiyatı!

Huawei MatePad Air PaperMatte Edition, 2800 x 1840 çözünürlüğü ve 144 Hz yenileme hızıyla öne çıkıyor. PaperMatte Screen, kalemle yazma deneyimi ve kağıt benzeri bir okuma deneyimi sunar. Cihaz, 144 Hz ekran yenileme hızını destekleyen ilk Huawei tablet olma özelliği taşıyor.

Fiyatı 16.999 TL olan MatePad Air PaperMatte, M-Pencil ve Klavye ile birlikte geliyor.

Huawei MateBook D16 i9 özellikleri ve fiyatı!

Huawei MateBook D16 i9, 16 inç Göz Konforu ve FullView Ekranı ile geniş bir ekran sunarken, 13. Nesil Intel Core H serisi işlemcisiyle de yüksek performans sağlıyor. Huawei MateBook D16 fiyatı 34.999 TL’den satılıyor.

Huawei MateBook D16’nın kardeşi MateBook D16S inceleme görselimize aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

habersavastepe.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu